Σεπτέμβριος.. η κατάλληλη εποχή για νέα ξεκινήματα!

Σεπ 1, 2023

Μary Goudi|Business Coaching Services

Το καλοκαίρι εκτός από ξεκούραση, μπάνια και διακοπές, για πολλούς από εμάς είναι και μια ευκαιρία για ανασυγκρότηση, επανακαθορισμό στόχων και προτεραιοτήτων. Είναι αυτή η μαγική εποχή του χρόνου που χαλαρώνουμε πραγματικά, αφήνουμε πίσω μας έννοιες και υποχρεώσεις και αφιερώνουμε χρόνο στον ευατό μας για να σκεφτούμε όλα όσα θέλουμε να κάνουμε το επόμενο διάστημα και δεν είχαμε προλάβει να αναλογιστούμε με καθαρή σκέψη και θετική ενέργεια.

Δεν είναι τυχαίο που στον «επαγγελματικό κόσμο» ο Σεπτέμβριος συνηθίζεται για πολλούς να παρομοιάζεται σαν μια μικρή «νέα χρονιά» με σχέδια και δυναμικούς στόχους. Σχέδια για αλλαγή καριέρας, βελτίωση δεξιοτήτων στην εργασία μας, διεκδίκηση της προαγωγής που μας αξίζει, έναρξη της δικής μας επιχείρησης που τόσα χρόνια ονειρευόμαστε.

Για τον καθένα από εμάς, ο στόχος είναι διαφορετικός. Είναι σημαντικό όμως όταν συνειδητοποιήσουμε τι είναι αυτό που θα μας κάνει επαγγελματικά πιο χαρούμενους, να το διεκδικήσουμε και να προσπαθήσουμε να το πραγματοποιήσουμε σχεδιάζοντας τα κατάλληλα βήματα. Ίσως τώρα είναι η στιγμή μας!

Καλό μήνα!!

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω Link:

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7103270263626039296/