Γνωρίστε με

Η φιλοσοφία μου

Eίμαι η Μαίρη Γουδή, ιδρύτρια της Mind your Goals.

Για εμένα, η ύπαρξη στόχων ήταν, είναι και θα είναι οδηγός στη ζωή μου. Οι στόχοι με βοηθάνε να εξελίσσομαι, να αποκτώ νέες δεξιότητες, με κινητοποιούν και με κάνουν να νιώθω ενεργή και ζωντανή. Πάνω από όλα όμως η επίτευξη στόχων μέσα από σκληρή προσπάθεια, τελικά σημαίνει ικανοποίηση, χαρά και δύναμη. Έτσι κατακτώντας στόχους μικρούς ή μεγάλους βελτιώνομαι συνεχώς, εξελίσσομαι και γίνομαι πάνω από όλα καλύτερος άνθρωπος.

Κανένας στόχος δεν είναι εύκολος. Ακόμα και κάτι που φαντάζει απλό, θέλει επιμονή, δουλειά, οργάνωση, θέληση και φυσικά χρόνο για να πετύχει. Όταν όμως καταφέρουμε να κατακτήσουμε κάτι που θέλουμε πολύ, το αίσθημα της επιτυχίας είναι μοναδικό και είναι όλο δικό μας! Γιατί οι στόχοι είναι ατομικοί, ξεχωριστοί για τον καθένα και μπορούν να επιτευχθούν με τον κατάλληλο τρόπο και φυσικά με την κατάλληλη βοήθεια από πολύτιμους συνεργάτες.

Mind your Goals - Η φιλοσοφία μου
Mind your Goals - Η φιλοσοφία μου

Με αυτές και άλλες σκέψεις γεννήθηκε
η Mind your Goals..

μια εταιρία με επίκεντρο τον άνθρωπο και τους επαγγελματικούς στόχους που θέλει να κατακτήσει, μέσα από τη διαδικασία του Coaching αλλά και του δικού μου ρόλου σαν Business Coach .

Γιατί οι στόχοι πρέπει να είναι πάντα στο μυαλό μας, στη ψυχή μας και στην καθημερινότητα μας.

Ο άνθρωπος χωρίς στόχους παραμένει στάσιμος και επειδή η ζωή μας κάθε άλλο παρά στάσιμη είναι, το οφείλουμε στον εαυτό μας να εξελισσόμαστε, να προχωράμε μπροστά και να κυνηγάμε ό,τι θεωρούμε πραγματικά σημαντικό για εμάς.

Φροντίζουμε τους στόχους μας, άρα φροντίζουμε τον εαυτό μας και την εξέλιξη μας και σίγουρα όταν καταφέρουμε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε, το αποτέλεσμα θα μας ανταμείψει!

Welcome to Mind your Goals..

Mind your Goals - Η φιλοσοφία μου
{

What YOU GET by achieving your goals is not as important as what YOU BECOME by achieving your goals
– Henry David Thoreau

Γνωρίστε με