Γνωρίστε με

Μέθοδος εργασίας

Συχνά ξέρουμε τι θέλουμε να πετύχουμε, αλλά μας λείπει η οργάνωση, ο τρόπος, τα εργαλεία, οι προτεραιότητες και η ενθάρρυνση. Τα βήματα είναι απλά!
7

Αυτό που με ενδιαφέρει σε κάθε συνεργασία είναι να αισθάνομαι ότι μπορώ να συνδεθώ με τους ανθρώπους.

Κάθε συνεργασία είναι μοναδική και πρέπει να βασίζεται στην ειλικρίνεια και στην εμπιστοσύνη, γιατί μόνο έτσι η σχέση μπορεί να είναι ωφέλιμη για όλες τις πλευρές. Όταν αυτό επιτευχθεί, η σχέση ανθίζει και τα οφέλη είναι πάρα πολλά τόσο για τον coachee (πελάτης) όσο και για τον ίδιο τον coach.

Ο ρόλος του coach είναι μοναδικός, στοχεύει στο να ενθαρρύνει και να ενδυναμώνει τον coachee ώστε να βρει τους τρόπους εκείνους που θα τον φέρουν πιο κοντά σε αυτό που θέλει να πετύχει.

Στις συνεδρίες μας, δεν θα καθοδηγήσω και δεν θα συμβουλέψω, αλλά θα ενθαρρύνω και θα προσπαθήσω να ξεκλειδώσω τη σκέψη. Γιατί ενώ συχνά ξέρουμε τι θέλουμε να πετύχουμε, μας λείπει η οργάνωση, ο τρόπος, τα εργαλεία, οι προτεραιότητες και η ενθάρρυνση. Θα προσπαθήσω με συνέπεια και αφοσίωση να βοηθήσω εκεί που χρειάζεται, ώστε να φτιάξουμε μαζί ένα πλάνο δράσης που θα μας φέρει πιο κοντά σε αυτό που επιθυμούμε να πετύχουμε.

Τα βήματα είναι απλά και μέσα από συζήτηση, δέσμευση, οργάνωση, συνεργασία και αμοιβαία εμπιστοσύνη θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ακόμα σημαντικότερο όμως και από το ίδιο το αποτέλεσμα, είναι οι δεξιότητες που θα έχουμε χτίσει μέσα από αυτή τη διαδρομή, οι οποίες θα είναι πολύτιμο εφόδιο και αφετηρία για την επίτευξη των επόμενων στόχων όσο δύσκολοι αυτοί και αν είναι.

Mind your Goals - Μέθοδος εργασίας
{

People with goals succeed because they know where they are going.

Είπαν για εμένα